Ticket blunder

Comments Off on Ticket blunder

Posted on 9th February 2010 by jorrit in Voorbereiding

, ,

Fans die ons actief via twitter volgen hebben een enthousiast bericht voorbij zien komen met de aankondiging dat de tickets rond waren. Helaas was dat te vroeg gejuicht. Jorrit heeft het voor elkaar gekregen om tickets van Athene naar Amsterdam te boeken op 24 mei aanstaande. Andersom was uiteraard handiger geweest. De werkzaamheden aan de website van Olympic Air hielpen niet mee. Ik kan echter niet ontkennen dat het geen bijster intelligente actie was.

Maar nu? Bij Olympic zijn ze kennelijk gek op internet want dat is het enige medium waarmee ze willen communiceren. Bellen is erg ouderwets. Vandaar dat er niks anders op zat dan het web formulier in te vullen van de klantenservice. Daar kreeg ik het volgende antwoord op.

Αγαπητέ Επιβάτη,

Το αίτημά σας με ημερομηνία 05/02/2010 έχει καταχωρηθεί και θα επεξεργαστεί το συντομότερο δυνατό.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,

Olympic Air
Reservations
Σημείωση:

Η αποστολή του μηνύματος είναι αυτοματοποιημένη και δεν επιδέχεται απάντησης.


Dear Passenger,

We would like to inform you that your request dated 05/02/2010 has been registered and will be processed the soonest possible.

We remain at your disposal.

Best regards,

Olympic Air
Reservations

Note:

This is an automated email and cannot be replied to.

Mijn Grieks is niet zo best dus het tweede deel van het bericht kwam als een opluchting! Inmiddels is het wachten begonnen. De vraag is of dit antwoord Grieks is voor het befaamde

Don’t call us, we will call you

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.