Gastenboek

97 comments

Posted on 15th May 2010 by jorrit

Welkom op het gastenboek van de Kilometervreters. Al jullie berichtjes en aanmoedigingen zijn hier van harte welkom!

97 Comments
 1. bas says:

  Heren,

  Zie hier een video boodschap van jullie ploegvrienden:
  http://www.youtube.com/watch?v=ADcUKk9Hx-w

  Cheers mates!

  Bas

  15th May 2010 at 07:34

 2. Siobhan says:

  Hi Stoere Mannen,

  Wat heerlijk om van al jullie avonturen op de hoogte te blijven, thanx voor de updates!

  Enne…ben heel benieuwd of het jullie gaat lukken om samen op een eland te zitten, haha!

  Goeie reis verder en geniet (ook van de regen..).

  Dikke kus Siobhan x

  15th May 2010 at 13:26

 3. Markus says:

  Hi dudes,

  been some time since we met. We arrived in Istanbul on 20th of June after 2444 km (well, that’s quite a joke compared to what you set out). I hope things go well apart from the usual minor mishaps and pains. That’s really quite a respectable distance you did from – let me see – 6th of June.

  All the best for the remainder,
  Markus (and most probably also,) Katrin

  15th May 2010 at 00:19

 4. Diederick Bax says:

  Erik, de haring borrel was een groot succes. Goed gemeleerd gezelschap van zeer oud tot zeer jong. Volgend jaar weer, maar dan met een lustrum tintje.

  Gisteren samen met zo’n 10.000 anderen meegedaan aan de Grand Depart – de Tour toertocht door de Hoeksche Waard. Erg warm, weinig wind en zeer gezellig. Waren met een aantal Maas leden uitgenodigd door Lex Fontein en Jacob van der Goot voor de 120km tocht. De Maas shirts deden het goed, en ik hoorde zelfs dat Lex op tv te zien was toen hij wat vragen van een reporter beantwoorde.
  Na afloop weer heerlijk even een biertje gedronken op het terras van de societeit, alwaar de eerste contouren van een nieuw mos besproken werden: het in strakke fietskleding op het societeits terras mogen zitten zolang de fiets binnen handbereik is. Je begrijpt: de stemming was goed!

  OK jongens, hou de moed erin, met of zonder spaken (toch handig geweest om een Delftsche fietsenmaker mee te nemen??).

  Tot snel,

  Diederick

  15th May 2010 at 12:35

 5. anne grosfeld says:

  Dag Erik,

  Wat geweldig om met Jorrit deze fietstocht te kunnen en mogen maken, een herinnering die je je leven lang niet meer zult vergeten. Hoogst waarschijnlijk herinner je mij niet, maar vorig jaar was ik op de verjaardag van je moeder te gast tijdens het etentje in Hoogstraten. Elly en ik hebben regelmatig contact en kennen elkaar van het roeien.
  Hierbij wil ik jullie heel veel succes wensen om de hele tocht zonder kleurscheuren of lichamelijke ongemakken tot een goed einde te brengen.
  Mijn overleden man was ook een verwoed wielrenner en is 3 keer naar Italië gefietst in 8 dagen want meer tijd was er niet om vrij te nemen in een huisartsen praktijk. Jullie zijn nu verkocht, dat geef ik je op een briefje, want fietsen is een verslaving en geeft je een enorme kick.
  Top

  Glimlach
  Anne Grosfeld

  15th May 2010 at 10:23

 6. No Limits Jeep says:

  Vlak bij St. Petersburg. Niet vergeten…..

  St. Petersburg’s Central Naval Museum is one of the biggest Naval museums of the world. Its collections originate from the collections of ships belonging to Peter the Great and to the Admiralty.

  Ze hebben er zelfs roeiboten.
  Gewoon doorgaan dus, kennelijk kennen ook fietsers geen grenzen.

  15th May 2010 at 21:33

 7. Theo en An says:

  Vandaag in Talinn. Hopelijk genieten jullie hier net zo van als wij deden. Wat een geweldige afstand hebben jullie al achter de rug. Ook wij zijn blij dat we gaan aftellen hoor! Geloof het of niet maar we missen je, ondanks alle leuke filmpjes, toch wel een beetje Jor. Ook Erik zijn familie zal best weer naar hem uit kijken.
  Dinsdag de halve finale! Zou fantastisch zijn als jullie inderdaad op de ambassade kunnen kijken.
  Goede rit naar Petersburg en geniet van al het moois daar.
  Dikke kus
  Anneke en Theo

  15th May 2010 at 10:13

 8. Jeanine en Peter says:

  Hoi Jorrit Jaap,
  Wij zijn wat laat met ons berichtje maar konden uit Spanje/Zwitserland niet op jullie website komen. Hebben intussen alles betreffende jullie reis gelezen /bekeken. Fantastisch! Dat moet wel de reis van julllie leven zijn. Ook leuk dat je in contact komt met de lokale bevolking. Dit is dan ook wat anders dan een 5 sterren hotel.
  Chapeau voor jullie doorzettingsvermogen.
  Kunnen jullie zeker aanraden een paar dagen rust te nemen in St. Petersburg. Wij hebben tezamen met je ouders een paar jaar geleden genoten van deze stad.
  Wensen jullie nog een hele goede reis.
  Groetjes Jeanine en Peter

  15th May 2010 at 10:22

 9. Esther en jorrit says:

  Al ‘n tamme eland gevonden?? Es en ik genieten mee met jullie filmpjes. En Jor, je mist wel een zeldzame gebeurtenis, nee geen Oranjewedstrijd, maar Eel heeft zowaar jullie auto gewassen!!
  Wist je dat ie groen is!!! (en al 2 maanden geen nummerbord meer had)
  Veel respect, leuke video trouwens van het plein in Warschau, hebben Es en ik vorig jaar ook nog van een biertje genoten.
  Hopen dat de weergoden jullie gunstig blijven en de tocht voorspoedig blijft gaan.
  Be safe en geniet!!
  Jorrit & Esther

  15th May 2010 at 20:28

 10. Ruud Janssen says:

  6 juli en Oranje koorts stijgt…die Eland stunt lijkt me een goede… als het maar geen elandproef wordt… jullie gaan naar “coole” oorden…weinig donker, veel licht en dat zal een bijzondere kleur geven aan jullie ervaringen.. keep sharing…
  Gruezi,
  Ruud Janssen

  15th May 2010 at 17:22

 11. Jeannet Wentink says:

  Hi jochies,

  Ik ben trots op jullie, wat een avontuur. Dat met die eland gaat vast lukken, jullie hebben al zo’n grote prestatie neergezet, dus met die eland dat is peanuts.
  Ik zie dat jullie over het algemeen mooi fietsweer hebben en dat zullen jullie wel verdiend hebben. Ik geniet volop van jullie fimpjes, de stemming bij jullie is heel gezellig en ik zie dat jullie veel plezier hebben en aan elkaar gewaagd zijn. Prima jochies, ga zo door.
  Ik hoop dat jullie fietsen het nog even volhouden en er verder geen spaak door het wiel wordt gestoken. (of zoiets)
  Ik ben benieuwd wat jullie van St.Petersburg vinden, ik was daar enige jaren geleden en ik vond het indrukwekkend.

  Liefs,
  Jeannet

  15th May 2010 at 21:16

 12. Erik en Juliet says:

  Hi Oranje-fans,
  waar gaan jullie zondag kijken???Consulaat St Petersburg?Hoe keken de fans van Uruguay in het café??Zeker een pilsje van ze gehad.
  Blijf fietsen en genieten van het platte land en mooie steden.Blijf zonder spaak- en bandproblemen.
  Liefs van heel de hier aanwezige familie.

  15th May 2010 at 23:44

 13. 3A's says:

  Hi Bikkels,

  Ongelooflijk de kilometers die jullie al hebben gemaakt. De Tour renners zijn maar mietjes vergeleken met jullie en hoeven ook niet hun eigen band te plakken !!

  Aimee d’r bandjes van haar loopfiets beginnen ook al flink te slijten van de rondjes door de wijk. Hoogtepunt was van de week, toen ze voor het eerst de trappers gebruikte van haar driewieler. Ouders trots natuurlijk. Nog even en we hangen de fietstassen aan haar fiets en sturen haar op pad !

  Het was hier vandaag puffen met 36 graden. Hopelijk ondervinden jullie beter weer tijdens het fietsen !

  Hou het stuur recht en de koolhydraten op peil.

  Groet,
  Aimee, Anouk en Arnold

  15th May 2010 at 21:52

 14. Mieke van der Meide says:

  Hallo Jorrit en Erik
  Wat een tocht zeg, leuk dat jullie ons iets van Rusland laten zien, want daar had ik geen idee van.
  Jorrit wat een gewicht zeg aan je fiets, vijf tassen, ik zou niet eens een berg op komen.
  Knap dat jullie zo volhouden en wat een sponsorbedrag. -Goed gedaan Jochies-.!!!!
  Ik geloof best dat jullie nederland missen, het is best leuk nu in Nederland, nu we steeds winnen, vergeet zondag de wedstrijd niet, he mannen. Heel veel succes nog en zet ‘m op.!
  Groetjes en weer veilig thuis he.
  Liefs Mieke

  15th May 2010 at 15:25

 15. Jeanine en Peter says:

  Hallo Jorrit,
  Hebben genoten van jullie filmpjes over Tallin en St. Petersburg. Heel erg leuk om dat weer eens te zien.Krijgen heimwee en hopen dat nogmaals een keer te kunnen doen.
  Genieten van jullie ervaringen en vinden het echt fantastisch wat jullie ondernemen.
  Goede reis Jeanine en Peter

  15th May 2010 at 09:12

 16. Susan Rutten says:

  Hej Erik en Jorrit-Jaap,

  Hoorde dat jullie een fietsavontuur naar de Noordkaap maken. Echt gaaf. Ben net zelf terug van reisje boven de poolcirkel, toevallig ook met als doel de Noordkaap. Alleen wel een beetje luier: met het vliegtuig naar Tromsø en vandaar uit met de auto. Aardig wat fietsers als jullie daar gezien en ik zeg petje af! En stiekem ook wel een beetje jaloers op jullie avontuur. Je moet het maar verzinnen. Veel succes met de bergen, de rendieren ontwijken… en heb gehoord dat het in zweden ook muggen ontwijken is… dus ik ga jullie nog veel fietsplezier en succes wensen.
  Op naar de Noordkaap!

  Groetjes
  Susan

  15th May 2010 at 19:17

 17. anne grosfeld says:

  Hoi Erik,

  Via je hotmail heb ik jullie nog een klein berichtje gestuurd. Jullie zijn inmiddels in Finland heb ik gezien. Hopelijk geen last van de muggen, met dat schitterende merengebied waar jullie toch deels door heen zullen fietsen. Wanneer verwachten jullie op de Noordkaap aan te komen? Wat heerlijk zal het zijn om al die mensen die je lief zijn, daar te zien staan stralen en weer in de armen te kunnen sluiten. Geniet nog van de laatste weken en ik duim vooor jullie dat je verder geen pech zult hebben. Wat een prestatie hebben jullie geleverd. Jezelf een doel gesteld en dat bereikt hebben is toch het mooiste wat er is. TOP.

  Sportieve groetjes en een glimlach,
  Anne

  15th May 2010 at 11:28

 18. De Collega's says:

  Jorrit-Jaap en Erik, de twee top wielrenners!

  Wat fietsen jullie toch enorm hard door! Wij maken niet zoveel kilometers op onze bureaustoelen als jullie. Elke dag verbijsteren we ons over de kilometers die jullie alweer gemaakt hebben!
  Op naar het einde, ga zo door!

  Geniet er nog even lekker van samen!

  De groeten van de collega’s uit Den Haag 😉

  15th May 2010 at 14:35

 19. Claudia says:

  Hoi jongens,
  We blijven trouw jullie avontuur volgen. Hou vol, het einde is in zicht. Jullie zullen vast al wel een beetje verlangen naar Rotjeknor. Geniet er nog maar van.
  groetjes Mau, Clau & kids

  15th May 2010 at 21:32

 20. Mieke van der Meide says:

  Hallo Jorrit en Erik (ik ken je wel niet maar wat maakt het uit he)
  Ik heb al jullie filmpjes weer bekeken, heerlijk om te zien dat jullie ook kunnen relaxen, dat kala….. brood ziet er heerlijk uit zeg, eten jullie altijd zo lux? Dat, liggen zonnen op die boot, is toch ook wel heerlijk of niet, even bijkomen. Knap wat jullie presteren. Nog steeds – petje af hoor -. De Erasmus brug ligt nog steeds op jullie te wachten. Ajuu en zet ‘m op.
  Groetjes en liefs Mieke van de Meide

  15th May 2010 at 22:12

 21. Bernt (HXVII) says:

  Erik!

  Wat een avontuur zo’n tocht! Heel leuk om jullie te kunnen volgen! Succes de komende tijd, en blijf vooral ervan genieten!

  Namens de Heeren,

  Met oubollige groet,

  Bernt

  15th May 2010 at 15:02

 22. Picopala says:

  Nu jullie bijna in Noorwegen zijn wil ik jullie een paar tips geven.
  Ten eerste zorg dat je de dag van de aankomst op de noordkaap goed bent uitgerust, want het laatste stuk is echt een zware en vermoeiende rit en vergeet niet te genieten.
  Want het is jullie doel wat jullie samen gaan halen
  En vergeet ook niet dat het toegangskaartje tot het noordkaapplateau 2 dagen geldig is.
  Ook de documantaire die getoond wordt is de moeite meer dan waard.

  Kortom: Geniet van alle kanten, dus ook van de sombere.
  Want dat maakt jullie avontuur.

  Groeten van Picopala..

  15th May 2010 at 20:28

 23. Caroline says:

  Ha Erik en Jorrit-Jaap,

  Ik vind jullie echt superstoer! Mijn ouders zijn net terug van de Noordkaap en zijn erg enthousiast maar die doen het wat luxer en rustiger aan.

  Top dat jullie dit volhouden. Nog even bikkelen en dan doel bereikt.

  Succes, laten we hopen dat de laatste loodjes die zwaar zouden wegen niet voor jullie opgaat, blijf in een flooooowwww en goooooo!

  Caroline van Egmond

  15th May 2010 at 23:50

 24. Mieke van der Meide says:

  Hallo Jorrit en Erik.
  Goed dat jullie nu weten dat die laatste kilometers zwaarder worden, dan kan je daar misschien rekening mee houden. Ons hollandse havermoutpapje smaakt nog lekker he! Wat een regen trouwens daar, goed dat er een restaurantje is waar jullie kunnen schuilen. Spreken jullie al wat fins? Mannen zet ‘m op, nog even bikkelen en jullie zijn weer in Holland, waar veel mensen blij mee zijn, ik kan er zo twee noemen, haha. Ik had dat ook hoor bij mijn eigen kinderen.
  De laatste loodjes wegen zwaar hoor, succes en toppie wat jullie gedaan hebben!!!!!!!
  liefs Mieke van der Meide

  15th May 2010 at 22:26

 25. Theo en An says:

  Hallo mannen,
  Wat een fantastisch idee moet het zijn dat jullie bijna je einddoel bereikt hebben. Nu maar hopen dat met name het materiaal niet al te veel kuren gaat vertonen. Met al die havermout zullen jullie het wel volhouden. Wij volgen nog altijd met veel plezier de belevenissen en…….Jorrit wij hebben nu ook nog de belevenissen van de dames in Rome er bij.
  Jongens volhouden en gezond weer terugkomen de 4de. Wij kijken er met spanning naar uit.
  Dikke pakkerd
  Anneke en Theo

  15th May 2010 at 11:09

 26. Olivier en Caroline says:

  kilometervreters.

  Het blijft echt super leuk om al jullie avonturen te volgen. Wij blijven jaloers op al die mooie dingen die jullie allemaal zien en meemaken. Nog maar een paar dagen en dan weer teurg naar nl. Hopelijk houdt het materiaal.

  Groeten,

  Olivier en Caroline

  15th May 2010 at 12:58

 27. Jeannet Wentink says:

  Zo jochies, de laatste kilometers, wat een reis en wat een avontuur. Toevallig is er nu op Radio 2 een programma over Finland, over de sauna, de bevolking, de gewoonten, het eten, de natuur en ga zo maar door, heel interessant en toepasselijk.
  Ik ben een paar maal in Zweden geweest en wanneer ik jullie nu in Finland op de voet of liever gezegd op de fiets volg, gaat mijn hartje weer sneller kloppen, want ik ben inmiddels een beetje verliefd geworden op Zweden.
  Ik hoorde net dat de bevolking in Lapland wat afstandelijker is, dus dat weten jullie dan alvast. Ik hoop dat dat met die eland nog gaat lukken, alhoewel jullie al een supermooi sponsorbedrag hebben gerealiseerd, bravo en in ieder geval goed voor de motivatie.
  Wat leuk dat jullie ons in jullie slaapkamergeheimen laat delen, het ziet er bij beide knus uit, gelukkig is de langste tijd voorbij dat jullie alleen slapen.
  Ik kan mij heel goed voorstellen dat jullie naar huis verlangen en daar naar uitkijken.
  Nu mannen, de laatste loodjes, ik blijf jullie volgen en met heel veel bewondering.
  Liefs van Jeannet

  15th May 2010 at 13:22

 28. Hans en Johanna says:

  Hallo jongens,

  Lekker zeg dat er nu een nulletje van die enorme afstand die jullie moesten afleggen is. We kijken er wel naar uit om jullie weer veilig thuis te verwelkomen. Jorrit zou jij voor het familie archief een foto op snapshots kunnen zetten van jullie 2tjes op de fiets? Geniet nog van de laatste dagen en ga maar vast weer een beetje dromen van jullie eigen bed.

  kus (dan heeft erik die ook maar te pakken) van ons.

  Hans en Johanna

  15th May 2010 at 17:35

 29. Picopala says:

  Erik, Oulu ligt aan de Botnische Golf en voor Jorrit – Jaap is dit wel een heel speciaal achtergrondmuziekje.

  15th May 2010 at 18:02

 30. 3A's says:

  Hi Bikkels,

  Nog een klein stukkie en dan zit jullie avontuur erop. Heel veel succes met de laatste loodjes en het vreten van die laatste kilometers.

  Nog eenmaal van ons; hou het stuur recht en de koolhydraten op peil!

  Groet,
  Aimee, Anouk & Arnold

  15th May 2010 at 22:15

 31. anne grosfeld says:

  Dag Erik,

  Het einde van jullie prachtige onderneming is nu in zicht., geweldig. Dit wordt iets wat jullie nooit meer zullen vergeten en wat heerlijk dat jullie zo zonder kleerscheuren weer heelhuids in Nederland zullen aankomen. Deze aankomst zal het mooiste moment van jullie reis zijn, want dan zijn jullie geliefden daar en kunnen jullie elkaar weer in de armen sluiten.
  Chapeau voor jullie sportiviteit en moed om aan deze uitdaging te zijn begonnen en ook te hebben afgemaakt. Ik wens jullie heel veel succes met jullie verdere plannen.

  Sportieve groetjes en glimlach
  Anne Grosfeld

  15th May 2010 at 13:49

 32. Marjolein says:

  Lieve Erik en Jorrit-Jaap,

  Wat een geweldige reis hebben jullie al gemaakt. Nu de laatste loodjes nog en dan nemen wij van mama iets lekkers mee om mee te proosten!

  Heel veel liefs vanuit Reims

  M&M

  15th May 2010 at 19:58

 33. Erik en Juliet says:

  mannen, nu wordt het ernst! Eenmaal over de poolcirkel is er geen weg terug. Rendieren alom maar nu nog met z’n tweeen op een eland. We lazen nog even het verslag van Niels en Marco die jullie voorgingen in 2005. Zwaar weer, kou en de beruchte tunnel en alles met wind tegen. Maar dat zal jullie niet deren, glorieus zullen jullie poseren bij het monument op de Nordkapp.
  We verheugen ons op het verslag over dat feit.

  Succes en zet ‘m op.

  Erik en Juliët

  15th May 2010 at 22:34

 34. Jeroen Steijn says:

  Beetje laat (ik wilde eerst zien of jullie het wel zouden halen),
  maar wij sponsoren natuurlijk wel mee voor het goede doel.

  Succes met de laatste loodjes !

  Jeroen Steijn
  Toerkoop Reisburo Estee

  15th May 2010 at 15:38

 35. Esther says:

  Joehoe!!! Jullie zijn er bijna… Echt geweldig!

  Geniet van jullie laatste kilometers. Voor je het weet zit je weer in pak achter een bureau… 😉

  Succes!

  Gr Esther

  15th May 2010 at 15:39

 36. Erik en Juliet says:

  Hi ,
  wat zien jullie er schoon uit!Al een beetje opgedroogd zonder die droogkast?
  Wij duimen voor een beetje zon bij de Lappen.
  Nog 2 dagen en jullie zijn er!
  Liefs Erik en Juliët

  15th May 2010 at 19:05

 37. Mieke van der Meide says:

  Hallo Jorrit en Erik
  Redden jullie het met de verwachte aankomsttijd? Dat zal wel he, want alles is toch redelijk gegaan, zoals jullie verwacht hadden. Plaatsen jullie ook een vlag, een rotterdamse natuurlijk, of nemen jullie de vorige mee terug? “Goed gedaan jochies!!!!”. Het feest kan beginnen want……..
  Ik wens jullie een heel goede en veilige reis terug. Het zal wennen zijn met acclimatiseren.
  Petje af voor wat jullie gedaan hebben.
  Groetjes Peter en Mieke

  15th May 2010 at 23:50

 38. Erik en Juliet says:

  Hi,
  hebben jullie de afslag Nordkapp gemist??
  Of hebben jullie tijd over en zoeken de eland op het eiland(echt noorderlijker kán niet!)
  Wachten met smart op dé foto!
  Succes en tot woensdag,
  liefs Erik en Juliët

  15th May 2010 at 22:37

 39. Wouter en Henriette says:

  Het is bijna 1 augustus! Nog een paar minuten te gaan 😉

  Zet hem op de laatste kilometers, een fantastische overwinning!

  Groet,
  Wouter en Henriette

  15th May 2010 at 23:48

 40. 3A's says:

  Hi Bikkels,

  Wanneer wij het kaartje bekijken, hebben wij het vermoeden dat jullie de eindstreep hebben bereikt.

  Driemaal BRAVO ! Complimenten met het voltooien van dit avontuur. Jullie zijn in onze ogen echte helden.

  Tot gauw in Nederland.

  Groetjes,
  Aimee, Anouk & Arnold

  15th May 2010 at 21:11

 41. maarten says:

  Wo00o0oh000o0o0??

  Volgens mij zijn jullie te druk met de lieve dames om de blog te updaten, althans dat hoop ik. Geniet er van 🙂

  15th May 2010 at 21:24

 42. Erik en Juliet says:

  Proficiat Noordkapers,
  Geweldig dat jullie die Noordkaap gehaald hebben,wat een planning!
  Hoe is het weer?Zien jullie de zee of ligt alles in de mist.
  De tunnel : echt zo’n ellendige eindsprint ?
  Kijk genietend naar het zuiden en veel plezier tijdens de terugreis.
  liefs Erik en Juliët

  15th May 2010 at 21:35

 43. Eveline Koeman says:

  Hi!

  Supergaaf joh, wat een ervaring! Top dat jullie de Noordkaap bereikt hebben. Ben benieuwd naar je verhalen!

  Groetjes, Eveline

  15th May 2010 at 16:06

 44. Eijkie says:

  Erik,

  Fantastisch om te zien dat jullie het doel hebben bereikt. Schitterende ervaring lijkt me! Super en ben benieuwd naar de verhalen.

  Gr. Eijkie

  15th May 2010 at 10:05

 45. Cathelijn Schoenmakers (Ahoy) says:

  Beste Erik en Jorrit-Jaap,

  Van harte gefeliciteerd met het bereiken van jullie doel (en de weg er naartoe)! Het was wel afzien, maar jullie mogen heel trots zijn op jezelf. Het maakt jullie vast een rijker mens.
  Ik wens jullie een voorspoedige terugreis en veel plezier bij het weerzien met jullie geliefden (?), vrienden en familie!

  Hartelijke groeten,
  Cathelijn Schoenmakers
  (Ahoy Rotterdam)

  15th May 2010 at 14:19

 46. Jan van Loon en Paul Hillenaar says:

  Hoi Jorrit-Jaap en Erik.

  Ik heb jullie site gelezen. Gefeliciteerd met jullie tocht naar de Noordkaap.Indrukwekkend!
  We zijn jullie in Estland tegengekomen op een camping, bij het plaatsje Võsu.
  Wij zijn inmiddels ook weer thuis en hebben ook een prachtige tocht gemaakt. Via St.Petersburg en Helsinki zijn we over de Oostzee naar Travemunde gevaren en door Duitsland weer naar Montfoort gereden. We zijn 6 weken onderweg geweest en 2600 km. gefiest. met allen maar mooi weer.
  Het gaat jullie goed.
  Groet Jan en Paul

  15th May 2010 at 12:38

 47. billig lån says:

  Greеtings! I’ve been following your site for a long time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Porter Texas! Just wanted to mention keep up the excellent job!

  15th May 2010 at 15:28

Sorry, the comment form is closed at this time.